Go! ZZP!

Heb jij een plan voor jouw bedrijf? Wat doe jij om deze plannen echt te realiseren? Hoe zorg jij dat je focus houdt op het uitvoeren op jouw plannen?

In deze Go! Underground workshop word je geholpen om jouw organisatieplannen helder en concreet te maken. Om deze plannen om te zetten in concrete stappen waar je morgen meteen mee aan de slag kunt.

Het resultaat van de workshop: Focus, overzicht, leidraad en energie! Klaar om jouw bedrijf stevig op de kaart te zetten! Klaar om meer klanten te bedienen en meer omzet te realiseren! Klaar om (nog) meer plezier in het ondernemen te hebben.

De opzet
Tijdens de workshop maken we door middel van een spel een reis door jouw bedrijf. Het startpunt van de reis is jouw klant. Daar doe je het uiteindelijk voor nietwaar? We reizen door jouw bedrijf om te achterhalen welke plannen en concrete stappen jij wilt zetten om jouw klant te bedienen.

We beantwoorden tijdens de reis vragen zoals: wie zijn mijn belangrijkste klanten, wat vinden mijn klanten belangrijk, hoe sluiten de producten en diensten die ik aanbied aan op de behoefte, hoe onderscheid ik mij van mijn concurrenten en hoe krijg ik meer naamsbekendheid (o.a. via Social Media).

Maar ook vragen als: wie reizen met mij mee, wie kunnen mij helpen tijdens mijn reis. Aan het eind van de reis heb je een rugzak vol antwoorden, inzichten, aanknopingspunten en concrete acties!

De creatieve en verrassende opzet van de workshop helpt jou om op een andere manier naar jouw bedrijf en jouw plannen te kijken. De opzet zorgt verder voor een enerzijds ontspannen maar anderzijds ook energieke sfeer.

Voor wie:
De Go! ZPP workshop is voor iedere zelfstandige professionals die zijn of haar organisatieplannen concreet wil uitwerken en uitvoeren. Zowel voor starters als voor zelfstandigen die al enige tijd bezig zijn is deze workshop geschikt. Heb je aan het begin van het jaar een plan gemaakt maar kom je daar (door de waan van de dag) niet aan toe? Ook dan helpt deze workshop je om nu echt stappen in de door jou gewenste richting te zetten.

Sandra Smit (www.Boxo.nl) over de Go! ZZP workshop:

Deelnemen aan de GU-ZZP editie is echt een aanrader. Het is geweldig om onder enthousiaste en professionele begeleiding van Virna aan de slag te gaan met het concretiseren van je plannen (in mijn geval voor het nieuwe jaar). Virna weet met haar creativiteit, kennis van zaken en openheid een heel prettige sfeer te creëren waarin je direct aan de slag gaat om je plannen uit te werken en uit te diepen. Door de goed opgebouwde werkwijze kom je stap voor stap dichter bij de kern en weet je welke stappen je concreet kunt ondernemen om je doelen te bereiken. Ook de interactie met de andere ZZP’ers is van grote waarde. Kortom, als je graag dedicated met je plannen aan de slag wilt, is deelname aan de GU-ZZP editie eigenlijk gewoon een must!
Sandra Smit (www.boxo.nl) 

Data en prijzen
Datum: volgt spoedig
Tijdstip: 10.00u – 15.00u
Plaats: Amsterdam

Voor meer informatie en aanmelden kun je een mail sturen via het onderstaande formulier.

5 gedachten over “Go! ZZP!

  1. Via Debbie van Beek kreeg ik deze link door. Heel interessant. Nu zit ik in de situatie dat ik erover aan het denken ben als zzper aan de slag te gaan, maar tegen een hoop beren aanloop. Kan deze dag me ook helpen helder te krijgen of ik het moet gaan doen en wat ik dan moet gaan aanpakken?

    • Leuk! Dank voor je reactie. Deze dag kan je zeker daarbij helpen. Omdat je nog niet bent begonnen zal ik je wat voorwerk vragen te doen zodat je zoveel mogelijk uit die dag kunt halen. Niet dat je alles al moet voorbereiden maar je kunt dan alvast je gedachten aanscherpen.
      Als je nog vragen hebt bel of mail gerust.

  2. Pingback: Persbericht Workshop ZZP goes Underground?! | Persbericht.nu | Verspreid gratis en onbeperkt uw persberichten via Persbericht.nu!

laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s